Florine Veldstra

Fysio Veldstra - Over Florine Veldstra - Bekkenfysiotherapuet Hoorn

Mijn visie is om niet alleen maar symptomen te bestrijden maar juist de oorzaken van klachten te behandelen. Het is belangrijk dat men onder begeleiding zelf patronen en routines aan leert passen waar nodig. Op deze manier kan men de klachten controleren en op de lange termijn verbeteren. Ik wil samen zoeken naar een behandeling die past bij de huidige klachten en de leefstijl die iemand heeft.

Mijn naam is Florine Veldstra en ik vind het heel leuk om met het menselijk lichaam bezig te zijn. Door mijn passie en interesse voor het menselijk lichaam ben ik in 2010 gestart met de opleiding voor fysiotherapie. Ik haal veel voldoening uit het helpen van mensen, het analyseren waar klachten vandaan komen (zowel lichaam en geest) en ze te begeleiden naar een functionerend lichaam zonder klachten.

Door mij te specialiseren in bekkenfysiotherapie heb ik veel meer diepgang gekregen in de werking van het bewegingsapparaat, de invloed van het dagelijks leven en life events. Ik ben sinds 2019 afgestudeerd als Master of Science Bekkenfysiotherapeut op het SOMT te Amersfoort.

Fysio Veldstra - Over Florine Veldstra - Bekkenfysiotherapuet Hoorn

Herken jij problemen?
Ik kan je helpen

U kunt bij ons terecht voor alle soorten bekkenklachten maar ook voor reguliere fysiotherapie. Neem contact op via het contactformulier of maak direct een afspraak.